LAAD JOUW ELEKTRISCHE wagenpark OP MET ONZE

Slimme elektrische laadpunten voor op uw bedrijf.

Biedt werknemers en gasten gebruiksvriendelijke, slimme laadoplossingen. Dankzij de data inzichten, beheerfuncties en uitgebreide services bent u er zeker van dat voertuigen op uw bedrijfslocatie efficiënt en zorgeloos kunnen worden opgeladen.

Slimme laadpunten van NewMotion.

Onze performante en kleurrijke laadpunten van New Motion maken slim laden mogelijk. Met 24/7 support, handig gastgebruik en tal van andere functionaliteiten zoals Dynamic Power Management verloopt uw laadproces op rolletjes.

Design en kleur

De New Motion heeft een strakke en minimalistische uitstraling. De New Motion komt in een paar standaardkleuren maar hij is ook verkrijgbaar in een aangepaste variant. Zo kunt u een kleur uitkiezen die bij uw bedrijf past.

Dynamic Power Management

Dynamic Power Management zorgt ervoor dat de beschikbare energiecapaciteit van een aansluiting zo goed mogelijk wordt verdeeld zonder dat de netaansluiting hoeft te worden geüpgraded. 

Snel en efficiënt

Onze laadpunten laden tot 60% sneller op dan een gewoon stopcontact met 230V en laden, afhankelijk van de auto, tot wel 19 km/uur actieradius per minuut bij.

Slim, inzichtelijk & betrouwbaar

New Motion levert verschillende slimme services, zoals gedetailleerde en directe inzichten in uw stroomverbruik via uw eigen online New Motion omgeving. 

Download de brochure

Laadpalen voor uw bedrijf, onze expertise.

Wij bekijken graag jouw unieke situatie en installatie om te bepalen waar je noden liggen. De prijs van onze laadpunten, de capaciteit/het rendement, het aantal laad- en ontlaadcycli, ..

We helpen je om het laadpunt te kiezen die het best aan je noden beantwoordt. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Onze klanten aan het woord.

Uw woning of bedrijfsruimte helemaal future proof maken: dat is wat ons energie geeft. En dat doen we dan ook gedreven, met professioneel advies op maat van uw specifieke situatie en een vakkundige installatie ter plekke. Daarbij kan u rekenen op een open communicatie, eerlijke prijzen en transparante aanpak.

J. Destercke
Maaseik
Read More
Bedankt voor het eerlijk advies. De plaatsing is vlot verlopen.
C. Meyten
Lummen
Read More
Top advies!
G. Aendekerk
Leuven
Read More
3 laadpalen bij ons op de site geplaatst. Wij zijn tevreden over het project management alsook de plaatsing.
Previous
Next

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen...

Over laadpunten voor voor uw bedrijf?
Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.