LAAD JOUW ELEKTRISCHE AUTO OP MET ONZE

Slimme elektrische laadpunten.

Een oplaadstation, laadpunt of wandbox voor je EV voertuig of wagenpark.
We laden je graag op met de nodige informatie.

Uw eigen laadpunt voor uw EV-voertuig.

Proficiat, je hebt een elektrisch voertuig of wagenpark! Je twijfelt dan voor de installatie van een eigen elektrisch (slim) laadstation.

Opladen aan publieke laadpalen is vaak dubbel zo duur dan het thuis of op het werk laden van je wagen. Bespaar budget en kostbare tijd en vertrek ’s morgens met een volgeladen batterij naar het werk.

Thuislaadpalen bestaan in verschillende modellen: slimme of gewone laadpaal, een laadpaal tegen de muur of een afzonderlijke exemplaar.

Bespaar kostbare tijd

Door het hogere laadvermogen van een eigen laadpunt t.o.v. een traditioneel stopcontact bij jouw thuis, is je auto in een mum van tijd 100% opgeladen! Wij bekijken graag de meest geschikte opties en stellen het veiligste en meest doeltreffende maximum laadpotentieel voor.

Slim laden

Maak je eigen laadpaal echt futureproof door ze te laten communiceren met de wagen én je woning. Op die manier kan je perfect aangeven wanneer je laadpaal stroom naar de wagen mag sturen om zo je eigenverbruik te optimaliseren.

Opladen met zonne-energie

Wanneer je jouw elektrisch voertuig oplaadt met zonne-energie sta je in voor een betere milieuvriendelijke en groene toekomst. Jouw thuis oplaadpunt wordt aangesloten op je huidige zonnepanelen installatie. Meer info over het opladen van je elektronische wagen?

Zakelijk of privé

Een laadpunt bij jouw thuis of zakelijk, residentieel project. Onze New Motion systemen bieden een performant pasklaar antwoord op jouw

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij bekijken graag jouw unieke situatie en installatie om te bepalen waar je noden liggen. De prijs van onze laadpunten, de capaciteit/het rendement, het aantal laad- en ontlaadcycli, …

We helpen je om het laadpunt te kiezen die het best aan je noden beantwoordt. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen...

Over laadpunten voor thuis of op kantoor?
Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.