Laadstations voor elektrische voertuigen

Alfen EV-oplaadpunten

Slimme, solide en hightech oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Een Alfen oplaadpunt maakt het opladen van je auto gemakkelijk én snel.

Met klanten als D’Ieteren, Jaguar Land Rover Europa, Opel,… is Alfen een betrouwbare Nederlands speler. De laadpalen van Alfen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s en kunnen zowel thuis of zakelijk gebruikt worden.

Alfen laadpalen hebben een unieke ingebouwde Load Balancing module welke er samen met de slimme meter voor zorgt dat er nooit overbelasting ontstaat wanneer de auto aan het opladen is. Hierdoor zal de elektrische auto altijd het optimale laadvermogen krijgen in afstemming met de overige elektronische apparaten in het huishouden.

Slim & betrouwbaar

Alle Alfen producten zijn slim, robuust, veilig en betrouwbaar

Smart charging network

Unieke onderlinge samenwerking van de laadpalen mogelijk met het Smart Charging Network

Maximale laadsnelheden

Laadsnelheden maximaliseren in het lokale net

Full-colour HD scherm

Inzichtelijk laden middels het grote full-colour HD scherm

Eve Single S-line

Een compact, enkel oplaadpunt dat een werkelijk slimme functie voor thuis opladen biedt.

De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden.

Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. Internetverbinding verloopt via ethernet met online gebruiksgegevens vanaf een eigen managementsysteem of een vrij gekozen systeem van derden.

Eve Single Pro-line

Een compact, enkel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik

Met een compact ontwerp zonder afbreuk te doen aan de slimme functies van Alfen is de Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of een paal worden gemonteerd.

De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk.

Eve Double Pro-line

Een dubbel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.

De Eve Double Pro-line is Alfen’s vlaggenschip voor slimme oplossingen voor de semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing.

De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. 

Twin

Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie ontwikkeld voor stedelijke omgevingen.

De Twin is ontworpen voor stedelijke omgevingen met een hoog volume en is geschikt voor iedere semi-openbare of openbare ruimte met een krachtstroomtoevoer. Hij biedt twee oplaadcontacten achter elkaar in een vandaalbestendige pilaar met schuine bovenkant zodat er geen afval op de lader kan blijven liggen. De pilaar kan indien nodig van een merknaam worden voorzien.

De lader integreert een RFID-lezer en MID-lezer voor financiële afwikkeling. De gebruikersinterface is taalarm met gebruikersinstructies in icoonvorm en LED-laadindicatielampen. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bekijken graag uw unieke situatie en installatie om te bepalen waar uw noden liggen. 

We helpen u om het laadpunt te kiezen die het best aan uw noden beantwoordt. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen of op zoek naar de brochure?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    Ik wil informatie over: