02/03/2022

40 jaar garantie op SunPower Maxeon-panelen.

SunPower Maxeon-zonnepanelen die geïnstalleerd zijn vanaf 1 januari 2022 worden nu – na online registratie – gedekt door de meest uitgebreide en langlopendste garantie.

Solar For Life – een betere toekomst voor iedereen.

De allerbeste zonnepanelen voor je huis of bedrijf zijn zonder twijfel de SunPower Maxeon panelen. Je maximaliseert jouw besparingen en bent gegarandeerd van het beste rendement, de hoogste duurzaamheid en de beste betrouwbaarheid. Van zonnepanelen van hoge kwaliteit mag je verwachten dat ze lang meegaan. Goed ontworpen en verantwoordelijk geproduceerd – passend bij jouw budget en levensstijl. Daarom kiest Verisol liefst voor de blijvende waarde van SunPower Maxeon-zonnepanelen.

Een veilige investering voor uw huis.

De toekomst is nu. Een energie-installatie met zonnepanelen maakt uw woning en bedrijfspand future proof. Een slimme investering die zichzelf terugbetaalt – zeker gezien de huidige energie-crisis. 

Dat je een SunPower Maxeon-zonnepaneel retourneert vanwege een defect, is 100 keer minder waarschijnlijk dan bij een standaardpaneel. Maar mocht dat toch gebeuren, dan profiteer je met de garantie van 40 jaar van een betere dekking voor reparatie en vervanging van zonnepanelen en dat is inclusief garantie op product en vermogen gedurende 40 jaar

Geen misverstanden dus, zoals bij de meeste garanties op zonnepanelen. Bovendien geldt de garantie ook bij meer extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld in kustgebieden (zilte lucht, zand, …) maar ook bij veel schaduw op de zonnepanelen. Allemaal omstandigheden waar andere fabrikanten van zonnepanelen de vingers niet aan willen branden. Zoek je dus naar zonnepanelen van kwaliteit, kies dan voor blijvende waarde voor jouw huis.

Produceer jouw eigen groene energie.

Jouw energiefactuur onder controle houden in een markt met steeds stijgende energieprijzen? Investeer slim in groene technologie en word energieproducent. Met kwalitatieve zonnepanelen produceer je zelf energie voor jouw woning of bedrijfspand. Een energie- en budgetvriendelijke investering, ook met de nieuwe digitale meter.

Een groene oplossing op maat?

Meer weten?

Onze energie-experts helpen u graag verder.