Zonnepanelen

Produceer uw eigen groene energie

Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.

Zonnepanelen: een slimme investering

Uw energiefactuur onder controle houden in een markt met steeds stijgende energieprijzen? Investeer slim in groene technologie en word energieproducent. Met kwalitatieve zonnepanelen produceert u zelf energie voor uw woning of bedrijfspand. Een energie- en budgetvriendelijke investering, ook met de nieuwe digitale meter.

Werking

Ontdek de werking van zonnepanelen en kom te weten hoe u met uw installatie het hele jaar door van gratis groene stroom geniet.

Rendement

Een investering met een gemiddelde opbrengst van 5% over 25 jaar. Daar tekent u voor als u investeert in zonnepanelen. Een optimaal rendement.

Types

U kiest uw installatie op basis van uw specifieke verwachtingen en budget. Zo bent u altijd zeker van hoogwaardige zonnepanelen met uitstekend rendement.

Aanpak

Vanaf het eerste contact tot lang na de oplevering zijn analyse, advies en kwaliteit, communicatie en betrokkenheid de sleutelbegrippen.

Een groene oplossing op maat

De toekomst is nu. Een energie-installatie met zonnepanelen maakt uw woning en bedrijfspand future proof. Een slimme investering dus die u heel wat opbrengt. Maar hoeveel bedraagt die investering precies? Dat berekenen we graag op maat voor u. In functie van uw situatie en verwachtingen ontwerpen wij de ideale zonnepaneelinstallatie.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Een berekening op maat?

Onze energie-experts maken u graag een gepersonaliseerde offerte.

  U hebt interesse in:

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2022 tot en met 31 december 2022 of tot uitputting voorraad.