Airco voor veranda

De ideale temperatuur in uw veranda

Wij zijn gespecialiseerd in airco-systemen voor in elk huis & elke situatie.
QuickAir voorziet oplossingen op maat voor veranda’s. Ons team van experts staat voor u klaar. Spring gerust eens binnen om de talloze mogelijkheden te ontdekken.

 

Senior man sitting on couch at home, turn on AC

Optimaal genieten in uw veranda

Niets zo mooi als een veranda met veel glas om te genieten van uw tuin. Maar zoveel glas kan er wel voor zorgen dat het in de zomer erg warm wordt, of in de winter erg koud. Onze systemen zijn energie efficiënt, betaalbaar en muisstil. Ideaal om de binnentemperatuur te regelen in uw veranda zodat u optimaal kunt genieten.

We onderscheiden 3 types systemen:

Laag op de muur toestel

Als uw veranda onderaan muren heeft en bovenaan glas, raden we een airconditioning laag op de muur aan. Die is dan niet zichtbaar langs buiten, en ze worden gemakkelijk geïnstalleerd. Opwarmen in de winter en afkoelen in de zomer wordt eenvoudig!

Hoog op de muur toestel

Als u een volledige muur heeft in uw veranda, bijvoorbeeld de buitenmuur van uw huis, kan u ook kiezen voor een airconditioning hoog op de muur. Dit is de goedkoopste optie om de temperatuur in uw veranda te regelen.

Kanaal-unit

Als uw veranda een dak heeft dat niet helemaal uit glas bestaat maar ook (deels) toegemaakt is, dan is ook een kanaal-unit mogelijk. Dit is dan wel de duurste airconditioning optie, maar het is ook de mooiste en minst opvallende.

Interesse in een airco?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24u.

    Maak je keuze: