Airco

Wilt u een airco installeren?

Een airco doet veel meer dan uw huis alleen maar koelen.

Hoe wij te werk gaan.

1

Aanvraag

Laat jouw gegevens achter.

2

Contact

We maken een telefonische afspraak of komen bij jou langs.

3

Offerte

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van jouw woning.

4

Installatie

De installatie en aansluiting van jouw PV-installatie op 1 dag.

Mitsubishi Electric Airco

Airco installeren? In amper 5 minuten brengt u uw binnenruimte op temperatuur met deze Mitsubishi Electric Airco. Verfrissend koel in de zomer. Comfortabel in de winter. Overtuigd? Vraag uw airco offerte aan.

 • Geschikt voor ruimtes van 15 tot 50 m2
 • 5 jaar garantie
 • Energie-efficiëntieklasse tot A+++/A++
 • Inbegrepen: WiFi-module
 • Fluisterstil: vanaf 18 dB(A)

Ontdek al onze cases

Altijd de ideale temperatuur

Warmtepompen maken het gemakkelijk om de temperatuur in huis te regelen, ze worden steeds vaker geïnstalleerd. Onze systemen verbruiken niet veel en maken geen geluid. Tussen onze verschillende modellen vindt u er vast en zeker één dat past bij uw ruimte en mee opgaat in het interieur.

Wij bieden oplossingen voor:

Airco voor veranda

Niets zo mooi als een veranda met veel glas om te genieten van uw tuin. Maar zoveel glas kan er wel voor zorgen dat het in de zomer erg warm wordt, of in de winter erg koud. Onze systemen zijn energie efficiënt, betaalbaar en muisstil. Ideaal om de binnentemperatuur te regelen in uw veranda zodat u optimaal kunt genieten.

Airco voor woonkamer

De woonkamer is de ruimte waar u het meeste tijd doorbrengt. De kamertemperatuur is daarom een erg belangrijk om deze kamer gezellige te maken. Correcte luchtbehandeling (dus airco) maakt het gemakkelijk om de juiste temperatuur te verkrijgen.

Airco voor slaapkamer

Slaapt u liever in een koude of warme kamer? Heeft u daardoor soms moeilijkheden om in slaap te vallen? Met een airco kunt u ervoor zorgen dat het altijd de ideale temperatuur is op uw slaapkamer. Slaap even goed in de zomer als in de winter!

Koel uw energiefactuur gevoelig

Met een airco kiest u niet alleen bewust voor een milieuvriendelijk alternatief. Want deze groene technologie verwarmt niet alleen uw woning, onderneming en/of sanitaire water, maar koelt tegelijkertijd uw energiefactuur gevoelig.  

De airconditioning van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement en stoten nauwelijks CO2 uit. Een slimme investering dus die uw woning of onderneming future proof maakt. Voor airco in Genk en omstreken, komt u naar Verisol.

Airconditioning systemen van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement en stoten nauwelijks CO2 uit. Een slimme investering dus die uw woning of onderneming future proof maakt.

Ga voor een duurzame investering met een Mitsubishi-airconditioning.

Waarom wij zo warm lopen voor Mitsubishi? Simpel. Omdat wij enkel werken met topmaterialen. Met Mitsubishi haalt u een gevestigde waarde in huis. Een partner die uw levenskwaliteit verhoogt met een eerlijk en duurzaam ventilatietoestel of warmtepomp.

De kwalitatief hoogstaande Mitsubishi-warmtepompen of airco’s presteren op alle vlakken beter. Dankzij hun Zubadan-technologie hebben ze geen energieverslindend elektrisch verwarmingselement nodig om bij koudere temperaturen bij te warmen. Resultaat: u bent zeker van het beste rendement op de markt. Airco plaatsen in Limburg? Verisol!

Groene tip

Combineer uw airco met zonnepanelen. Zo werkt u energieneutraal en reduceert u uw energiefactuur gevoelig!

Interesse in een airco?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24u.

  Maak je keuze:

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.