Airco voor slaapkamer

Airconditioning voor meer slaapcomfort

Wij zijn gespecialiseerd in airco-systemen voor in elk huis & elke situatie.
QuickAir voorziet oplossingen op maat voor veranda’s. Ons team van experts staat voor u klaar. Spring gerust eens binnen om de talloze mogelijkheden te ontdekken.

 

Senior man sitting on couch at home, turn on AC

De ideale temperatuur om te slapen

Slaapt u liever in een koude of warme kamer? Heeft u daardoor soms moeilijkheden om in slaap te vallen? Met een airco kunt u ervoor zorgen dat het altijd de ideale temperatuur is op uw slaapkamer. Slaap even goed in de zomer als in de winter!

De slaapkamermodellen hebben een kleinere motor en minder energie nodig dan bijvoorbeeld een model voor in de veranda. Daarom hebben wij bij QuickAir een aantal modellen geselecteerd, speciaal voor de slaapkamer. De systemen zijn muisstil zodat ze uw slaap niet verstoren.

We onderscheiden 3 types voor de slaapkamer:

Laag op de muur toestel

Deze airco’s worden hoog op de muur geplaatst en zijn de meest gebruikte en goedkoopste optie voor slaapkamers. Er is dan ook vaak slechts 1 toestel nodig om de volledige ruimte te klimatiseren. Gemakkelijk geplaatst in een reeds ingerichte slaapkamer.

Hoog op de muur toestel

Deze airconditioning systemen worden laag op de muur, bijna tegen de grond geplaatst. Ze zijn iets duurder dan hoog op de muur, maar vallen minder op doordat ze eruitzien als een radiator. Past perfect in een slaapkamer met lage muren en schuine plafonds.

Kanaal-unit

Kanaal-units zijn de mooiste, maar ook de duurste optie. Kabels en aansluitingen zijn verborgen in het plafond en zijn daarom enorm populair bij nieuwbouw. Er bestaan verschillende designs maar, renovatie is noodzakelijk. QuickAir raadt deze airco dus aan voor nieuwe woningen!

Interesse in een airco?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24u.

    Maak je keuze: