warmtepompboilers

Verwarm uw sanitair water met een warmtepomp

Een warmtepompboiler produceert op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier sanitair warm water. Het is het perfecte alternatief voor een oude elektrische boiler.

Hoe wij te werk gaan.

1

Aanvraag

Laat jouw gegevens achter.

2

Contact

We maken een telefonische afspraak of komen bij jou langs.

3

Offerte

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van jouw woning.

4

Installatie

De installatie en aansluiting van jouw PV-installatie op 1 dag.

Werking

Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp die specifiek is ontwikkeld voor het verwarmen van sanitair water. Het systeem haalt warmte-energie uit binnen- of buitenlucht wat het bijzonder energiezuinig maakt.

Onze units bevatten alle essentiële onderdelen voor het opwekken van warmte, zoals een verdamper, compressor, condensor en de warmwaterboiler. Sommige versies bevatten ook een warmtewisselaar voor zonne-energie, waardoor de warmtepompboiler kan worden aangesloten op zonnecollectoren.

Uw voordeel

Premies

De premies voor warmtepompboilers in 2024 bedragen tussen 900 en 1.080 euro per woning of wooneenheid en kunnen oplopen tot zelfs 1.620 euro

Reduceer uw energiefactuur

Bekijk uw energiefactuur eens in detail. U zal merken dat uw elektrische boiler een ongelofelijke slokop is. Een gemiddeld gezin betaalt vandaag maar liefst 600 euro per jaar om sanitair water te verwarmen. En dan is er zelfs nog niet altijd genoeg water voor elk gezinslid.

De oplossing? Ga voor een waterpompboiler. Die spoelt moeiteloos tot 70% van uw energiefactuur weg. Bovendien garandeert de inhoud van 220 liter u op elk moment heerlijk warm water.

Wat is de meest efficiënte Warmtepompboilers voor uw woning of onderneming?

Onze energie-experts adviseren u in functie van uw specifieke situatie en wensen.

    Maak je keuze: