ENERGIE BEHEER SYSTEMEN

Haal alles uit
je slimme meter.

Meer inzicht in je verbruik &
slimme aansturing van je huishoudtoestellen.

Slim energie besparen met de digitale meter & onze energie beheer systemen.

De nieuwe digitale meters leveren voordelen op voor jou als eindklant. De meters beschikken over toegankelijke gebruikerspoorten waaraan toepassingen kunnen gekoppeld worden die je een beter zicht geven op je dagelijkse verbruik. Ze kunnen ook mogelijkheden bieden om je elektronische toestellen slim aan te sturen. Zo bespaart u zowel energie als kosten.

Premie sturing elektrische warmte

Voor de aankoop en de plaatsing van een sturingsapparaat, heb je tijdelijk recht op een premie via Fluvius: 50% van de factuurbedragen, inclusief btw voor woongebouwen en exclusief btw voor niet-woongebouwen, met een maximum van €400.

Applicaties op de meter

Op de gebruikerspoorten kan een energiebeheersysteem worden aangesloten. Concreet gaat het om apps, slimme thermostaten of andere toestellen waarmee u uw energiegebruik actief kunt beheren, rekening houdend met uw gedrag, comfort en eventuele lokale energieproductie

P1 en S1 poort

De digitale elektriciteitsmeter beschikt over twee gebruikerspoorten waar verschillende toestellen aan kunnen worden gekoppeld. Beide poorten laten gedetailleerde verbruikers-feedback en sturing van huishoudapparaten toe.

Onze systemen

Al onze systemen vallen onder de Premie voorwaarde. Dat wil zeggen dat u geniet van de premie bij installatie en aankoop.

Niko Homecontrol

Met Niko Home Control is het niet alleen mogelijk om de energie binnen je woning te beheren, het is een totaaloplossing om je woning slim te maken zonder kap en breekwerk. 

Met de energie alerts wordt je automatisch op de hoogte gehouden indien er sprake is van extreem hoog energieverbruik. Ook krijg je bv. een bericht wanneer het verbruik van je koelkast te hoog oploopt. Wekken je zonnepanelen meer energie op dan je verbruikt? Ook dan krijg je een bericht zodat je op dat moment een apparaat kan activeren of je elektrische fiets kan opladen.

SMA Home Manager

De Sunny Home Manager 2.0 is de vernieuwde slimme energiemanager van SMA.  Deze zorgt ervoor dat in huis zo veel mogelijk zelf opgewekte zonne-energie wordt gebruikt. Hoe hoger dit eigenverbruik is, des te meer stroomkosten spaart de eigenaar. Hiervoor meet de Sunny Home Manager 2.0 alle relevante gegevens voor stroomopwekking, teruglevering en netafname.

Op basis van lokale weersvoorspellingen en de aangeleerde individuele verbruiksprofielen, schakelt hij de aanstuurbare verbruikers zo,dat ze zo veel mogelijk werken op zonnestroom.

Solaredge Ecosystem

Het SolarEdge slimme energie-ecosysteem is klaar voor de toekomst met opladen voor elektrische voertuigen (EV), back-upbatterijen, waterverwarming en nog veel meer – allemaal aangedreven door de zon. Zo kunt u uw zelfverbruik van gratis energie maximaliseren en tegelijkertijd uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. 

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Een oplossing op maat?

Onze energie-experts bekijken graag uw persoonlijke situatie en helpen u graag verder in de keuze van het juiste energiebeheersysteem.

  Ik beschik al over:

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2022 tot en met 31 december 2022 of tot uitputting voorraad.