Airco voor woonkamer

De ideale temperatuur in uw woonkamer

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning systemen voor in elk huis. QuickAir voorziet oplossingen op maat voor woonkamers en lounges. Ons team van experts staat voor u klaar, spring gerust eens binnen om de mogelijkheden te ontdekken.

Senior man sitting on couch at home, turn on AC

Leven in de perfecte temperatuur

De woonkamer is de ruimte waar u het meeste tijd doorbrengt. De kamertemperatuur is daarom een erg belangrijk om deze kamer gezellige te maken. Correcte luchtbehandeling (dus airco) maakt het gemakkelijk om de juiste temperatuur te verkrijgen.

Heeft u veel open ruimtes beneden? Hoe groot is de kamer, en hoeveel meubels staan erin, hoeveel personen maken ervan gebruik. Deze vragen en meer bepalen welk systeem best bij u past. 

We onderscheiden 3 types systemen:

Laag op de muur toestel

De ideale airconditioning systemen voor woonkamers staan hoog op de muur. Ze zijn goedkoop, stil en kunnen geplaatst worden zonder renovatie.

Hoog op de muur toestel

Deze systemen zijn goedkoper en worden laag op de muur geplaatst. Een radiator is niet langer nodig, deze airconditioning koelt af en warmt op tegelijkertijd.

Kanaal-unit

Deze duurdere maar ook mooiste kanaal-unit past ook in woonkamers. Let erop dat kabels en aansluiting in het dak weggestopt worden.

Interesse in een airco?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24u.

    Maak je keuze: