Premies warmtepomp en warmtepompboiler

Ontdek welke premies u niet mag missen! Deze pagina biedt informatie over premies voor warmtepompen en warmtepompboilers, waardoor u nu de kans krijgt om significant te besparen.

Premies in 2024

De premies voor warmtepompen en warmtepompboilers zijn nu geldig! Dit is hét moment om uw energieverbruik te verlagen en een grote korting te krijgen. Laat deze unieke kans niet voorbijgaan. Klik hier voor meer informatie en start met besparen!

Warmtepomp

Premie 2024 : € 3.000 - 6.400

Via de Mijn VerbouwPremie ontvangt u een premie op de aankoop en installatie van een warmtepompinstallatie door een groene energie-installateur zoals Verisol. De premie wordt bepaald op basis van uw inkomenschijf, het doeleinde van de woning (eigen woonst/ vehuur) en het type warmtepomp. De premie zal maximaal 50% van het factuurbedrag bedragen en varieert, naar gelang de siutatie, tussen 3.000 en 6.400 euro. Benieuwd naar waar u recht op heeft? Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Warmtepompboiler

Premie 2024 : € 900 - 1.620

Net zoals voor een warmtepompinstallatie heeft u via de Mijn VerbouwPremie recht op een premie op de aankoop en installatie van een warmtepompboiler. Deze premie wordt ook bepaald op basis van uw inkomenschijf, het doeleinde van de woning en het type warmtepomp. De premie kan maximaal 50% van het factuurbedrag bedragen en varieert, naar gelang de siutatie, tussen 900 en 1.620 euro. Benieuwd naar waar u recht op heeft? Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    Maak je keuze: