Rendement

Een optimaal rendement met Verisol zonnepanelen

Transparantie in opbrengst en terugverdientijd

Een investering met een gemiddeld financieel rendement van 5% over 25 jaar. Daar tekent u voor als u investeert in zonnepanelen bij Verisol. De gedetailleerde berekeningstabel in uw offerte biedt u een perfect beeld van de totale opbrengst en terugverdientijd van uw investering.

Daarbij houden we rekening met uw toekomstige elektriciteitsbehoefte, investeringsbedrag, een eventuele lening of bedrijfsinvesteringen, toekomstige prijsstijgingen van elektriciteit, de openbare netwerkkosten en het rendementsverlies van uw installatie. Nog voor het eerste zonnepaneel op uw dak ligt, weet u tot in detail hoeveel uw investering opbrengt.

De ideale installatie
voor maximale opbrengst

Maximale kwaliteit, minimale rendementsafname

Het rendement van uw zonnepanelen wordt in Wattpiek (Wp) uitgedrukt. Dat is het vermogen dat uw installatie maximaal kan opwekken. Omdat zonnepanelen halfgeleidend materiaal zoals silicium bevatten, daalt het rendement van uw panelen onvermijdelijk. Het silicium zet namelijk uit en krimpt onder invloed van de weersomstandigheden.

Daardoor neemt de geleidende capaciteit vaak af en daalt het rendement vaak bij “gewone” zonnepanelen.  De Verisol-zonnepanelen van SunPower hebben een vermogensgarantie. Het vermogen van dee Maxeon-zonnepanelen daalt tot maximaal naar 92% na 25 jaar en 88,3% na 40 jaar. De Performance panelen hebben een vermogensgarantie van 87,2% na 25 jaar. Kortom: met Verisol zonnepanelen zit u safe.

Een slimme match: zonnepanelen en batterijen

Maak het af. De volgende stap in je duurzame woning is het plaatsen van een batterij. Zonnepanelen zetten niet alleen zonlicht om in elektriciteit, maar in combinatie met batterijen wordt overtollige energie opgeslagen voor later gebruik. Qua kostenefficiënte is dit dé ideale milieuvriendelijke oplossing voor jou en je gezin.

Meer weten?

Onze energie-experts adviseren u graag.

    U hebt interesse in: