Rendement

Een optimaal rendement met Verisol zonnepanelen

Transparantie in opbrengst en terugverdientijd

Een investering met een gemiddeld financieel rendement van 5% over 25 jaar. Een toprendement! Daar tekent u voor als u investeert in zonnepanelen bij Verisol. De gedetailleerde berekeningstabel in uw offerte biedt u een perfect beeld van de totale opbrengst en terugverdientijd van uw investering.

Daarbij houden we rekening met uw toekomstige elektriciteitsbehoefte, investeringsbedrag, een eventuele lening of bedrijfsinvesteringen, toekomstige prijsstijgingen van elektriciteit, de openbare netwerkkosten en het rendementsverlies van uw installatie. Nog voor het eerste zonnepaneel op uw dak ligt, weet u tot in detail hoeveel uw investering opbrengt.

De ideale installatie
voor maximale opbrengst

Maximale kwaliteit, minimale rendementsafname

Het rendement van uw zonnepanelen wordt in Wattpiek (Wp) uitgedrukt. Dat is het vermogen dat uw installatie maximaal kan opwekken. Omdat zonnepanelen halfgeleidend materiaal zoals silicium bevatten, daalt het rendement van uw panelen onvermijdelijk. Het silicium zet namelijk uit en krimpt onder invloed van de weersomstandigheden.

Daardoor neemt de geleidende capaciteit vaak af en daalt het rendement vaak bij “gewone” zonnepanelen.  De Verisol-zonnepanelen van SunPower hebben een vermogensgarantie: de Maxeon-zonnepanelen dalen minimaal 92% na 25 jaar. De Performance panelen hebben een vermogensgarantie van 85,5%jaar. Kortom: met Verisol zonnepanelen zit u safe.

Meer weten?

Onze energie-experts adviseren u graag.