Elektrische laadpaal installeren? Een slimme zet voor bedrijven in Limburg

Zakelijke laadpalen voor bedrijven

Vanaf 2026 moeten alle nieuwe bedrijfswagens broeikasgasvrij zijn. Uw wagenpark uitbreiden met elektrische voertuigen is dus een noodzaak voor het duurzaam bestaan van uw bedrijf. Goed dat Verisol beschikt over gebruiksvriendelijke en slimme laadoplossingen voor bedrijven.

Alfen Laadpaal

De voordelen van laadpalen voor bedrijven in Vlaanderen

Is uw bedrijf klaar voor een toekomst van duurzame mobiliteit? Als betrouwbare installateur van elektrische laadpalen voorziet Verisol niet alleen slimme en energiebesparende laadoplossingen maar ook een naadloze integratie met uw bedrijfsgebouw.

Positief bedrijfsimago

Met de installatie van elektrische laadpalen bij uw bedrijfsgebouw verbetert u het bedrijfsimago. Maar het bedrijf behaalt ook duurzaamheidsdoelen en toont betrokkenheid door zowel klanten als werknemers de mogelijkheid te bieden om op het werk elektrisch op te laden.

100% groene stroom

Integreer elektrische laadpalen bij uw bedrijf met zonnepanelen en thuisbatterijen om duurzame energie op te wekken. Geniet van 100% groene stroom en realiseer 0% CO2-uitstoot. Duurzaam ondernemen kan zo eenvoudig zijn.

Duurzaam ondernemen

De wetgeving stuwt de verkoop van elektrische auto's voort. Het aanbieden van een (zakelijke) laadpaal wordt daarmee de nieuwste, milieuvriendelijke service voor bedrijven. Door elektrische laadpalen te installeren, creëert u niet alleen een voorsprong op de concurrentie, maar voorziet u dus ook in een essentiële behoefte voor de toekomst.

Haalbare & betaalbare investering

Met fiscale voordelen bij de installatie van elektrische laadpalen, wordt investeren in duurzame mobiliteit voor bedrijven eenvoudiger én financieel aantrekkelijker.

Waarom Verisol voor de installatie van uw zakelijke laadpalen?

Klantgerichte aanpak

Wilt uw bedrijf laadpalen installeren maar weet u niet waar te starten? We vragen door tot we zicht hebben op de unieke situatie. Wat is een aanvaardbare prijs van onze laadpalen? Met welke capaciteit of rendement is uw bedrijf tevreden en is er een koppeling met het aantal laad- en ontlaadcycli? Samen kiezen we het geknipte laadpaal voor de lange termijn en maken we uw bedrijf future-proof.

Gunstige prijs/kwaliteitverhouding

De professionele en betrouwbare laadpalen van Verisol zijn nodig om het wagenpark van uw bedrijf te voorzien van 100% groene stroom. Vertrouw daarbij op eerlijke prijzen voor de vakkundige installatie van uw elektrische laadpalen en een service zonder zorgen.  

Altijd nabij

Met Limburg als uitvalsbasis zijn we altijd in uw buurt voor de professionele installatie van laadpalen bij uw bedrijf.

Expertise

Uw woning of bedrijfsruimte helemaal duurzaam maken: dat is wat ons energie geeft. Daarom bieden we onze uitgebreide expertise en uitvoerige ondersteuning aan om het maximale uit de laadpalen van uw bedrijf te halen.

De Verisol-methode: wat doen we?

Gesprek ter plaatse

Om de beschikbare capaciteit van uw elektrische installatie volledig te begrijpen, komen we ter plaatse langs voor een grondige analyse.  Samen selecteren we de juiste laadoplossing voor uw bedrijf.

Laad- en installatieplan

Eens de wensen, de parkeersituatie en gebouwspecifieke mogelijkheden voor uw bedrijf duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met een veilig installatieplan voor een optimaal werkende installatie.

Installatie laadpalen

Met jarenlange ervaring kan u zeker zijn van een deskundige installatie van de laadpalen op locatie van uw bedrijf. Veiligheid tijdens de installatie staat bij ons voorop, net zoals de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen.

Naservice

Onze duurzame oplossingen voor bedrijfsgebouwen met laadpalen voor elektrische voertuigen boosten het rijden op 100% groene stroom. Maar het zijn onze voortdurende ondersteuning, gebruiksvriendelijke gastfunctionaliteiten en kenmerken zoals Dynamic Power Management die het oplaadproces van uw laadpalen werkelijk naadloos en moeiteloos maken.

Maximaliseer het rendement van uw bedrijf met laadpalen van Verisol

Onze missie? Bedrijven helpen met verduurzamen. Dankzij de installatie van laadpalen kiest uw bedrijf niet alleen voor een optimaal zakelijk laadproces, maar bespaart uw bedrijf ook op brandstofkosten. Optimaliseer de efficiëntie van uw zonnepanelen om uw wagenpark nog duurzamer te maken met behulp van zonne-energie en voeg daar ook nog een krachtig thuisbatterij aan toe dat meebeweegt met uw bedrijfsbehoeften.

Plug of power cable supply for electric vehicle charging (Ev) station
Electric vehicle charging station point

Installatie van laadpalen voor uw bedrijf

Hoe gaat de installatie van laadpalen op het bedrijventerrein en mogelijk ook bij werknemers thuis in z’n werk? Wat ons betreft met geavanceerde data-inzichten, handige beheertools en uitstekende service. Zo verloopt het opladen van elektrische bedrijfsvoertuigen efficiënt en probleemloos, zowel voor gasten als medewerkers. 

Kwaliteit en eerlijkheid van uw zakelijke zonnepaneel installateur

Onze SunPower Performance en SunPower Maxeon zonnepanelen staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie en een opmerkelijk hoog rendement. Met onze SunPower zonnepanelen bieden wij een volledige omnium-garantie: zowel de opbrengst als de service zijn gedurende de volle 25 jaar gegarandeerd. Verisol heeft dan ook de reputatie de meest betrouwbare zonnepanelen-installateur in Limburg te zijn.

Veel gestelde vragen over elektrische laadpalen voor bedrijven

Niet elke laadpaal of laadstation is gelijk. Verisol hecht daarom veel belang aan de voorkeuren én de huidige & toekomstige behoeften voor het opladen van elektrische voertuigen van uw bedrijf. Die specifieke situatie vullen wij aan met concrete feiten & cijfers over het beschikbare vermogen en verbruik, inclusief een strategisch onderbouwd plan. Wij weten namelijk hoe efficiënt uw elektrotechnische installatie moet zijn: van de meterkast tot de laadpalen.

Ja, zowel bedrijven als zelfstandigen komen in aanmerking voor subsidies op elektrische laadpalen.

Ondernemingen die investeren in openbare laadpalen profiteren van een verhoogde kostenaftrek voor investeringen tot 31 augustus 2024. Voor bedrijven die laadpalen installeren voor intern gebruik, geldt tot en met 2027 een verhoogde investeringsaftrek

Offerte op maat voor elektrische laadpalen voor bedrijven

Wenst u graag advies voor elektrische laadpalen voor uw bedrijfsgebouw of kantoor? Onze energie-adviseurs staan klaar om u te helpen met vakkennis en een gepersonaliseerde offerte.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: