De Geodan grond/water warmtepomp

De compacte en duurzame warmtepomp

De Geodan grond/water warmtepomp haalt op een zeer efficiënte manier energie uit de bodem. De hydraulische module in de binnenunit brengt het water dat in de grond al is voorverwarmd op de gewenste temperatuur om de woning mee te verwarmen, of passief te koelen. 

Deze geothermische warmtepomp werkt op R32 koelmiddel en heeft hierdoor minder impact op het milieu. Het toestel heeft een buffervat van 170 liter voor sanitair warm water en haalt het laagste geluidsniveau in de markt: slechts 42 dB(A). Dat is te vergelijken met de stilte in de bib.

Voordelen van Geodan Warmtepompen

MELCloud App

De MELCloud App tilt uw Ecodan-ervaring naar een hoger niveau. Met deze handige app kunt u uw Ecodan-warmtepomp op afstand beheren en monitoren via uw smartphone of tablet. Of u nu onderweg bent of gewoon vanuit uw luie stoel, de MELCloud App biedt ultieme controle en gemak.

Stel uw verwarming in op uw eigen voorkeuren, pas deze aan op basis van de buitentemperatuur en houd het energieverbruik nauwlettend in de gaten. In de komende secties zullen we de functionaliteit en voordelen van de MELCloud App in meer detail bespreken, zodat u optimaal kunt profiteren van uw Ecodan-warmtepomp.

Smart Grid Ready

Binnen het Ecodan-assortiment biedt Mitsubishi Electric de mogelijkheid om uw verwarmings- en koelsysteem te upgraden naar een Smart Grid Ready configuratie. Dit betekent dat uw Ecodan warmtepomp niet alleen een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing is, maar ook een slimme bijdrage levert aan het moderne energiesysteem.

Met Smart Grid Ready kunt u uw Ecodan warmtepomp zo instellen dat deze op momenten draait waarop elektriciteit beschikbaar is tegen lagere tarieven, wat uw energie-efficiëntie maximaliseert en uw kosten verlaagt.

Bovendien kan uw Ecodan-systeem zich aanpassen aan veranderende energiebehoeften, wat bijdraagt aan milieuvriendelijkheid en toekomstbestendigheid. Het is een stap in de richting van een groenere en slimmere energietoekomst.

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Een geothermische warmtepomp voor uw woning? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

    U hebt interesse in: