ENERGIEBESPARENDE TECHNOLOGIEËN VOOR UW BEDRIJF

Een verstandige investering.

Zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of batterij opslag voor uw onderneming? 
Wij helpen uw bedrijf graag verder rentabiliseren.  

Waar en hoe energie besparen voor uw bedrijf?

Onze kwalitatief hoogstaande zonnepanelen, warmtepompen, batterijen en elektrische laadpalen reduceren niet alleen uw energiefactuur gevoelig. Ze garanderen u bovendien een aangenaam en gezond werkklimaat. Dankzij onze ruime ervaring en nationale bekendheid, halen we maximale waarde uit de realisatie van een industriële groene installatie. Als deskundige installateur, optimaliseren we alle specifieke PV aspecten van begin tot eind.

Zonnepanelen

Bij Verisol kunt u terecht voor een gedetailleerde studie om de rentabiliteit van uw industriële fotovoltaïsche installatie optimaliseren.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een rendabele investering. Zo verwarm én koel je kantoren, magazijnen, loodsen op een efficiënte manier.

Batterij opslag

Batterijen zijn interessant als opslag voor lokaal geproduceerde zonne-energie met als doel zoveel mogelijk zonne-energie lokaal te benutten.

Laadpalen

Wagens staan vaak stil op het werk: hét ideale moment om op te laden. Verisol verzorgt de installatie en onderhoud van uw laadpalen op uw bedrijf.

Wat brengt 2021 voor uw bedrijf?

In de loop van 2021 gaat er voor nieuwe industriële zonnepaneleninstallaties (40 kW – 2 MW) een tendersysteem voor subsidies in voege ter vervanging van het bestaande systeem van de groenestroomcertificaten.

In de meeste gevallen bent u echter beter af met het bestaande systeem van de groenestroomcertificaten. Opgelet: indien u nog wil genieten van het voordeel van de groenestroomcertificaten heeft u nog tot en met 31 mei 2021 om uw zonnepanelenprojecten te realiseren en te laten keuren.

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Een berekening op maat van uw bedrijf?

Onze energie-experts begeleiden u en uw bedrijf graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: