Uw bedrijf duurzaam verwarmen? Kies voor een warmtepompinstallatie van Verisol

Warmtepomp voor bedrijven

Koel en verwarm uw kantoor, bedrijfspand, winkel, magazijn of loods met hernieuwbare energie uit de natuur. De warmtepompverwarming van Verisol verbaast u door z’n hoge rendement, lange levensduur en duurzaam & kostenbesparend karakter. Samen bepalen we de perfecte warmtepompinstallatie voor uw bedrijf: lucht-lucht, lucht-water of water-water.

Verschillende soorten warmtepompen voor bedrijven

De ideale warmtepomp voor de behoeften van uw bedrijf hangt af van het beoogde gebruik, de beschikbare ruimte en het budget. Ontdek samen met ons welke warmtepomp perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Lucht-water warmtepomp

Lucht-waterwarmtepompen halen warmte uit de lucht en transporteren deze naar uw bedrijfsruimte via waterleidingen. Koppel ze eenvoudigweg aan de radiatoren en gebruik deze warmtepomp ook voor het verwarmen van sanitair water.

Water-water warmtepomp

Water-water warmtepompen onttrekken warmte aan het grondwater met behulp van een dieptepomp. Specifieke grondboringen zijn hierbij vereist. Dit type warmtepompinstallatie is dus vooral geschikt voor bedrijven met voldoende beschikbare ruimte in hun omgeving.

Lucht-lucht warmtepomp

Lucht-luchtwarmtepompen halen warmte uit de buitenlucht met hun buitenunit en blazen deze warme lucht vervolgens in de ruimte van uw bedrijf via één of meerdere binnen units. De ideale oplossing voor commerciële ruimtes & winkels.

De voordelen van warmtepompen voor bedrijven in Vlaanderen

Een warmtepomp is synoniem met een dalende energierekening in vergelijking met traditionele verwarmingsinstallaties. Bovendien geniet uw team van ultiem comfort op het werk. Zuiniger en groener verwarmen & koelen doet uw bedrijf dus met een lucht-lucht, lucht-water of water-water warmtepomp van Verisol.

Bespaar op energiekosten

Verwarmen met een warmtepomp is energiezuiniger en goedkoper. Hoog rendement en lange levensduur gegarandeerd. Hoe kan uw bedrijf nog meer energie besparen? Simpel: combineer een warmtepomp met fotovoltaïsche zonnepanelen en bespaar ook op de kosten van elektriciteit met 100% groene stroom.

Milieuvriendelijker

Een warmtepompinstallatie onttrekt warmte uit de natuur. Als bedrijf levert u dus een waardevolle bijdrage aan het verlagen van uw CO2-uitstoot. Een warmtepomp is dus een win-win voor de portemonnee van uw bedrijf én het milieu.

Premies & fiscale voordelen

Als kmo, zelfstandige, productiebedrijf of bouwbedrijf verwarmen met een warmtepomp? Reken dan ook op aantrekkelijke premies, een verhoogde investeringsaftrek en een verlaagd btw-tarief.

Meer comfort

Een gelijkmatig verdeelde en consistente temperatuur is onmisbaar in uw kantoor, bedrijfspand of winkel. Dat een warmtepomp voor bedrijven een comfortabele werkomgeving voor werknemers & klanten garandeert én de productiviteit een boost geeft: check.

Waarom Verisol voor de installatie van een warmtepomp voor uw bedrijf?

Doeltreffende aanpak

Elk gebouw en elke ruimte van uw bedrijf heeft unieke eisen, voordelen of beperkingen. Verisol biedt daarom op maat gemaakte, slimme en milieuvriendelijke oplossingen voor uw bedrijf. Soms gaat onze klantgerichte aanpak ver, maar dat is noodzakelijk om te beantwoorden aan uw wens om  minder energie te verbruiken.

Beste prijs/kwaliteitverhouding

Een warmtepompinstallatie voor uw bedrijf? Kiezen doet u uit een uitgebreid gamma gespecialiseerde merken van de hoogste kwaliteit aan de beste prijs. Daar voegen we ook nog de gewenste uitvoeringstermijn en een onnavolgbare (na)service aan toe.

Altijd dicht bij uw onderneming

Van eerste gesprek tot de installatie van de warmtepomp in uw bedrijf: Verisol begeleidt u stap voor stap. Met Limburg als thuisbasis zijn we steeds dichtbij voor uw bedrijf.

Vakkennis

Een energie-intensief bouw- of productiebedrijf of een gedreven zelfstandige of kmo die zoekt naar milieuvriendelijke oplossingen?  Vertrouw op Verisol. Jij de ideeën, wij de plannen en uitvoering om de energiekosten van uw bedrijf te verlagen.

Een duurzamere wereld met warmtepompen voor bedrijven

Europese en Vlaamse initiatieven dagen bedrijven uit om vol in te zetten op ambitieuze hernieuwbare energiedoelen. Een warmtepomp is één van de middelen om uw bedrijf zowel nu als in de toekomst duurzaam te verwarmen en te koelen. Gelukkig is Verisol een gecertificeerde installateur van warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Samen bedenken we een intelligente en flexibele oplossing op maat van uw bedrijf.

Installatie van een warmtepomp voor uw bedrijf

Tijdens het grondige vooronderzoek ter plaatse, hanteren we onze productkennis en ervaring om de geknipte warmtepompinstallatie voor te stellen. Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot de installatie: denk aan de plaatsing van binnen- en buitenunits en leidingen. We verbinden de warmtepomp met het afgiftesysteem zoals radiatoren en convectoren en finetunen het voor een optimaal energierendement.

Kwaliteit en eerlijkheid van uw zakelijke warmtepomp installateur

De hoogwaardige Mitsubishi-warmtepompen verzekeren uw bedrijf van het beste rendement op de markt. Dat weten wij bij Verisol maar al te goed. Daarom koppelen we al jarenlang onze ongebreidelde service aan de topmaterialen van Mitsubishi, dé partner die ieders comfort verhoogt met eerlijke en duurzame warmtepompinstallaties. En dat merkt u tijdens elke werkdag.

Veel gestelde vragen over een warmtepomp voor bedrijven

Een warmtepomp is niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel aantrekkelijk voor bedrijven! Het is een misvatting dat de initiële kosten torenhoog zijn; u verdient de investering van uw bedrijf snel terug. Hoe? Uw energierekeningen dalen aanzienlijk omdat uw bedrijf voornamelijk gratis energie uit de omgeving gebruikt. Tel daarbij de beschikbare premies en fiscale voordelen, en u ontdekt al snel dat energiezuinige oplossingen ook voor bedrijven een financiële en ecologische slimme zet betekenen.

Het type waterpomp en de complexiteit van de installatie ervan – denk aan een lucht-lucht waterpomp, een lucht-water warmtepomp of een water-water warmtepomp – beïnvloeden zonder twijfel de prijs. Daarnaast bepaalt ook het benodigde vermogen de prijs. Deze wordt berekend op de grootte van de ruimte van uw bedrijf.

Gepersonaliseerde offerte van zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor uw bedrijf? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

    U hebt interesse in: