LAAD JOUW ELEKTRISCHE AUTO OP MET ONZE

Slimme elektrische laadpalen voor thuis.

Kies de ultieme laadoplossing voor thuis.
Onze laadoplossing voor thuisgebruik omvat installatie en gebruik van een slim laadpaal en geeft toegang tot een compleet pakket slimme laadservices.

Slimme laadpalen.

Onze performante laadpalen van Wallbox of Alfen maken slim laden mogelijk. Met 24/7 support, handig gastgebruik en tal van andere functionaliteiten verloopt uw laadproces thuis of op het bedrijf op rolletjes.

Design en kleur

Wallbox heeft een strakke en minimalistische uitstraling. Wallbox doet meer dan alleen de standaard zetten op vlak van kwaliteit. Met hun strak design zijn het ook echt mooie producten. 

Dynamic Power Management

Dynamic Power Management zorgt ervoor dat de beschikbare energiecapaciteit van een thuisaansluiting zo goed mogelijk wordt verdeeld zonder dat de netaansluiting hoeft te worden geüpgraded. 

Snel en efficiënt

Onze laadpalen laden tot 60% sneller op dan een gewoon stopcontact met 230V en laden, afhankelijk van de auto, tot wel 19 km/uur actieradius per minuut bij.

Slim, inzichtelijk & betrouwbaar

Configureer, bewaak en beheer uw laadpaal vanuit de myWallbox-portal via een mobiele app of de webportal.

Download de brochure

Laadpalen voor thuis of op het bedrijf, onze expertise.

Wij bekijken graag jouw unieke situatie en installatie om te bepalen waar je noden liggen. De prijs van onze laadpalen, de capaciteit/het rendement, het aantal laad- en ontlaadcycli, de omvormer, …

We helpen je om het laadpaal te kiezen die het best aan je noden beantwoordt. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Onze klanten aan het woord.

Uw woning helemaal future proof maken: dat is wat ons energie geeft. En dat doen we dan ook gedreven, met professioneel advies op maat van uw specifieke situatie en een vakkundige installatie ter plekke. Daarbij kan u rekenen op een open communicatie, eerlijke prijzen en transparante aanpak.

J. Destercke
Maaseik
Read More
Bedankt voor het eerlijk advies. De plaatsing is vlot verlopen.
C. Meyten
Lummen
Read More
Top advies!
G. Aendekerk
Leuven
Read More
3 laadpalen bij ons op de site geplaatst. Wij zijn tevreden over het project management alsook de plaatsing.
Previous
Next

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen...

Over laadpalen voor thuis?
Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: