alles - in - één home energy - opslagsysteem

Sunpower Reserve Oplossing

Kies de SunPower Reserve op maat van jouw thuis.

De SunPower Reserve is een alles-in-één home energy-opslagsysteem met een 5 kW hybride omvormer en 10 kWh batterijopslag, uitbreidbaar tot 60 kWh. Het biedt altijd toegang tot schone energie, waardoor je onafhankelijk wordt van het energienet en stijgende elektriciteitsprijzen. Indien gewenst installeren wij het systeem zodat deze automatisch in actie komt bij netstoringen. De SunPower One-app geeft inzicht in je energieverbruik en besparingen. 

Onafhankelijkheid

Met de SunPower Reserve kun je je eigen energie opwekken en gebruiken, waardoor je minder afhankelijk wordt van het energienet. Het systeem is back-up ready voor de onvoorspelbaarheid van stroomuitval.

Betrouwbaarheid

Het systeem is betrouwbaar en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar en 80% van de bruikbare capaciteit in jaar 10, waardoor je langdurig kunt profiteren van schone energie.

Besparingen

De SunPower One-app biedt inzicht in je energieverbruik en helpt je geld te besparen door je opgeslagen energie optimaal te benutten. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan bij je energierekening.

Eenvoudig in gebruik

De SunPower Reserve is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met een alles-in-één ontwerp en een gebruiksvriendelijke app voor monitoring.

Ontdek de kracht van SunPower Reserve

Benieuwd naar wat de SunPower Reserve-batterij voor jouw huis kan betekenen? Download de technische fiche voor een diepgaand overzicht van deze geavanceerde thuisenergieopslag.

Hierin vind je alle specificaties en prestatiekenmerken die deze batterij zo uniek maken, inclusief betrouwbaarheid, duurzaamheid en handige functies. Leer meer over hoe je met SunPower Reserve controle krijgt over je energieverbruik en profiteert van schone energie, altijd en overal. Download nu om de kracht van SunPower Reserve te ontdekken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Met onze Sunpower Performance en Sunpower Maxeon zonnepanelen geniet je van betrouwbare en vooral efficiënte zonnepanelen met een hoge vermogensgarantie. Met onze SunPower zonnepanelen garandeert Sunpower een “full ominium” garantie. Dat is een opbrengst- en servicegarantie van 25 jaar op de Performance panelen en 40 jaar op de Maxeon panelen. Verisol staat niet voor niets bekend als de betrouwbaarste zonnepanelen installateur in Limburg.

Heeft u vragen of op zoek naar de brochure?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: