Types

SunPower Maxeon zonnepanelen

De allerbeste zonnepanelen voor uw huis of bedrijf zijn zonder twijfel de SunPower Maxeon panelen. U maximaliseert uw besparingen en bent gegarandeerd van het hoogste rendement, de hoogste duurzaamheid & de béste betrouwbaarheid. Bovendien geniet u bij SunPower altijd van 25 jaar garantie. 

Anders & beter

Dankzij hun unieke ontwerp zijn de Maxeon-zonnepanelen anders & leveren ze bewezen betere prestaties. Conventionele zonnepanelen verliezen vaker, na verloop van tijd, hun vermogen ten gevolge van o.a. corrosie & breuken. Dankzij het unieke ontwerp van de SunPower Maxeon panelen worden de typische storingen teruggedrongen met 86%. Ze zijn 4 x betrouwbaarder dan andere panelen in de branche. 

Tot 35% meer energie dan conventionele panelen

Dankzij de jarenlange ervaring in materialen & zijn de Maxeon-panelen in staat om tot wel 35% meer energie te leveren dan “gewone” zonnepanelen op hetzelfde dak met hetzelfde oppervlak. 

Een veilige investering

SunPower is de enige leverancier in de sector die een product-, opbrengst- én een servicegarantie van 25 jaar biedt. M.a.w.: een “full omnium” garantie.  Zo weet u zeker dat u minimaal 25 jaar lang kunt genieten van een rendabele investering. 

Verisol is officieel Elite Partner van SunPower zonnepanelen.

Wat is de meest efficiënte warmtepomp voor uw woning of onderneming?

Onze energie-experts adviseren u in functie van uw specifieke situatie en wensen.