Types

SunPower Maxeon zonnepanelen

De allerbeste zonnepanelen voor uw huis of bedrijf zijn zonder twijfel de SunPower Maxeon panelen. U maximaliseert uw besparingen en bent gegarandeerd van het hoogste rendement, de hoogste duurzaamheid & de béste betrouwbaarheid. Bovendien geniet u bij SunPower altijd van 25 jaar garantie. 

Anders & beter

Dankzij hun unieke ontwerp zijn de Maxeon-zonnepanelen anders & leveren ze bewezen betere prestaties. Conventionele zonnepanelen verliezen vaker, na verloop van tijd, hun vermogen ten gevolge van o.a. corrosie & breuken. Dankzij het unieke ontwerp van de SunPower Maxeon panelen worden de typische storingen teruggedrongen met 86%. Ze zijn 4 x betrouwbaarder dan andere panelen in de branche. 

Tot 35% meer energie dan conventionele panelen

Dankzij de jarenlange ervaring in materialen & zijn de Maxeon-panelen in staat om tot wel 35% meer energie te leveren dan “gewone” zonnepanelen op hetzelfde dak met hetzelfde oppervlak. 

Een veilige investering

SunPower is de enige leverancier in de sector die een product-, opbrengst- én een servicegarantie van 25 jaar biedt. M.a.w.: een “full omnium” garantie.  Zo weet u zeker dat u minimaal 25 jaar lang kunt genieten van een rendabele investering. 

Wat is de meest efficiënte warmtepomp voor uw woning of onderneming?

Onze energie-experts adviseren u in functie van uw specifieke situatie en wensen.

    U hebt interesse in: