Verruil uw accukachel voor een energiezuinige warmtepomp!

Een warmtepomp van Verisol: dé verwarming van de toekomst

Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief om de energieverslindende accumulatieverwarming in uw woning of bedrijf te vervangen? Kies voor een warmtepomp, de meest kostenefficiënte verwarmingsoplossing. Verisol begeleidt u graag in de overgang naar duurzamer verwarmen. Beter voor uw energiefactuur, beter voor het milieu!

De voordelen van een warmtepomp ter vervanging van accumulatieverwarming

Kocht u een nieuwbouwwoning of vestigt uw bedrijf zich in een nieuw gebouw? Of denkt u na over een ingrijpende energetische renovatie? Als betrouwbare warmtepompinstallateur biedt Verisol diverse argumenten om u te wagen aan de slimme overstap van een accukachel naar een energiezuinige warmtepomp voor uw verwarming.

Kostenbesparend

Het gunstige nachttarief voor accumulatieverwarming is teruggeschroefd en de huidige brandstofprijzen blijven onvoorspelbaar. Op de lange termijn zijn warmtepompen dus enorm voordelig vanwege hun verbeterde efficiëntie en lagere operationele kosten in vergelijking met accukachels.

Duurzaam verwarmen

Warmtepompen benutten hernieuwbare energiebronnen zoals lucht, water of aarde voor warmteopwekking. Zeg vaarwel tegen uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en hallo tegen een kleinere CO2-uitstoot en grotere ecologische impact.

Veelzijdig comfortabel

Met een warmtepomp van Verisol kan u uw woning of bedrijf energiezuinig verwarmen en koelen, het hele jaar door. Uitgebreide renovatie op de planning? Vervang die oude accukachel door een warmtepomp en voeg zonnepanelen toe voor extra duurzame energie.

Langere levensduur

Warmtepompen hebben een langere levensduur dan accukachels: een economisch verstandigere en future proof keuze dus!

Waarom kiezen voor Verisol bij de overstap van uw accukachel naar een warmtepomp?

Klantgerichte service

Overweegt u de overstap van een accumulatiekachel naar een warmtepomp? Begrijpelijk, er zijn zoveel verschillende factoren om rekening mee te houden. Van lucht-lucht warmtepompen tot warmtepompboilers: wij begeleiden u door alle mogelijkheden zodat u met vertrouwen de juiste keuze voor uw woning of bedrijf maakt.

De correcte prijs & kwaliteit

Het vervangen van uw huidige accukachel door een warmtepomp vereist natuurlijk een pittige investering. In de praktijk blijkt echter dat u deze investering binnen ongeveer 5 à 10 jaar terugverdient. De daaropvolgende jaren? Da’s geld besparen dankzij aanzienlijk lagere elektriciteitskosten. Vertrouw op ons, het loont de moeite.

Limburg als uitvalsbasis

Vanuit Limburg zijn we altijd dichtbij om uw accukachel te verwijderen en een professionele installatie van een warmtepomp in uw huis of bedrijf te installeren.

Expertise

Warmtepompen hebben niet alleen een positieve impact op het milieu. Uw accukachel vervangen voor een warmtepomp is gewoon de slimste keuze voor uw woning of bedrijf en uw budget. Wij weten er alles over.

De Verisol-methode: hoe pakken we het aan?

Eerste kennismaking & bespreking

Tijdens onze eerste kennismaking ontdekt u een slimme bedrijfs- of thuisverwarming die hernieuwbare energiebronnen benut om warm water te leveren voor uw verwarmingssysteem. Graag weten hoe de overstap van uw accukachel naar een warmtepomp precies werkt?  Benieuwd of uw meterkast voldoende capaciteit heeft?  En wat met het ventilatiesysteem? Dat bespreken we graag tijdens een afspraak.

Info & offerte

Ontvang niet alleen advies over vergunningen en subsidies, maar ook een op maat gemaakte offerte die voortkomt uit ons gedetailleerd gesprek.

Installatie warmtepomp

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunt u rekenen op een deskundige vervanging van uw accukachel door de installatie van een warmtepomp met eventueel bijhorende binnen- en buitenunits in uw woning of bedrijf. Veiligheid en efficiëntie staan hierbij centraal.

Naservice

De warmtepompen van Verisol zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk, maar daarom niet volledig vrij van onderhoud. Voor een blijvende aangename warmte en optimaal rendement is regelmatig onderhoud essentieel. Gelukkig kan u daarvoor steevast rekenen op de ervaren installateurs van Verisol.

Optimaliseer uw rendement door uw accukachel te upgraden naar een warmtepomp van Verisol

Meer en meer mensen omarmen de overstap van een accukachel naar CO2-arme warmtepompen. Elk huis of bedrijfspand is uniek, variërend in vorm en afmetingen en sterk verschillend op het gebied van energie-efficiëntie. Maar één ding is zeker: een warmtepomp is altijd de juiste keuze voor uw huis of bedrijf. Ze bieden meer rendement, een betere luchtkwaliteit en een duurzame uitkomst.

Vervang uw accukachel door een warmtepomp

Tijdens ons gesprek ter plaatse bekijken we welke oplossing voor u het best werkt. Vervolgens stellen we de geknipte warmtepompinstallatie voor ter vervanging van uw huidige accumulatieverwarming. Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot verwijdering van uw accukachel en de installatie van uw warmtepomp, inclusief het plaatsen van binnen- en buitenunits en leidingen. We verbinden de warmtepomp met het afgiftesysteem, zoals radiatoren en convectoren, en optimaliseren het geheel voor een maximaal energierendement.

Eerlijkheid en kwaliteit van uw warmtepomp installateur

Met de hoogwaardige Mitsubishi-warmtepompen bent u verzekerd van het beste rendement op de markt, en dat weten wij bij Verisol als geen ander. Al jarenlang koppelen we onze ongeëvenaarde service aan de topkwaliteit van Mitsubishi, dé partner die uw accukachel vervangt voor het ultieme comfort van onze duurzame warmtepompinstallaties.

Veel gestelde vragen over het vervangen van een accukachel door een warmtepomp

Kiezen doet u uit een divers scala aan warmtepompen. Elk type heeft zijn eigen toepassingsgebied en voordelen, afhankelijk van de klimaatomstandigheden, beschikbaarheid van warmtebronnen en specifieke verwarmings- en koelingsbehoeften van uw woning of bedrijf.

Lucht-lucht warmtepomp: Deze haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de binnenlucht. Ze worden gebruikt voor zowel ruimteverwarming als -koeling.

–  Lucht-water warmtepomp: Deze onttrekt warmte aan de buitenlucht en gebruikt deze om water te verwarmen, dat vervolgens wordt ingezet in een centraal verwarmingssysteem en voor warm tapwater.

–  Warmtepomp-boiler: Deze produceert op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier warm water en dient als een perfect alternatief voor een oude elektrische boiler.

De prijs van een warmtepomp is afhankelijk van het gekozen type. Lees hieronder enkele scenario’s om een idee te krijgen van de prijs van warmtepompen:

– Voor een bestaande woning met een lucht-water warmtepomp, aangesloten op vloerverwarming of radiatoren, schommelt de investering rond de 12.500 euro, inclusief 6% btw.

– In het geval van een bestaande woning met een lucht-lucht warmtepomp voor de verwarming (en koeling) van één ruimte, bedraagt de investering ongeveer 2.500 euro, inclusief 6% btw. Een warmtepomp lucht-lucht is ideaal voor renovatieprojecten of voor het verwarmen of koelen van bijvoorbeeld een veranda. Graag meerdere ruimtes in uw woning verwarmen en koelen? Houd dan rekening met een investering tussen de 4.000 en 7.000 euro, inclusief 6% btw.

– Voor een nieuwbouwwoning met een lucht-water warmtepomp betaalt u ongeveer 11.000 euro, inclusief 21% btw.

Liever een op maat gemaakt voorstel? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Absoluut! Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor verwarming dus de kans bestaat dat u een premie van uw netbeheerder krijgt bij de installatie ervan. Hoeveel deze premie bedraagt, hangt af van het type en rendement van de geïnstalleerde warmtepomp en kan oplopen tot maximaal 1.700,00 euro. Hiervoor moet u wel voldoen aan bepaalde voorwaarden en technische vereisten. Surf dus best even naar de website van uw netbeheerder.

Op maat gemaakte offerte voor de vervanging van uw accumulatieverwarming

Maak komaf met die oude accukachel en kies voor een groene toekomst met een energiezuinige warmtepomp! Onze ervaren installateurs staan paraat om u te begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw project. Neem vandaag nog contact op voor een alles-in-één offerte en breng het ultieme comfort binnen in uw huis of bedrijf.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: