Laadstations voor elektrische voertuigen

Wallbox EV-oplaadpalen

Slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design.

Bespaar tijd en energie terwijl je oplaadt.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Ze creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren via gebruiksvriendelijke toepassingen.

Wallbox laadoplossingen voor elektrische auto’s voor huizen, bedrijven en steden brengen het EV laden naar een hoger niveau. Hun doel is om de EV-laadervaring net zo eenvoudig te maken als het laden van een smartphone. Daarom focussen ze op hardware- en softwareoplossingen die het opladen van een elektrische auto beter en slimmer maken.

Excellentie

Bij Verisol staan we volledig achter Wallbox. Wij geloven in de combinatie van perfect uitgevoerde techniek en ongelooflijk gedetailleerd ontwerp.

Doel

E-mobiliteit de toekomst. Elektrische auto’s zijn de norm van morgen. Bij Verisol dragen we ons steentje bij door u de beste producten aan te bieden op basis van onze expertise.

Innovatie

Wij dagen onze leveranciers uit om op vlak van innovatie het beste product aan te leveren. We zijn hier om u te begeleiden in uw keuze. Daarom ben je bij Verisol voor opladers die een echt verschil zullen maken voor consumenten en nieuwe normen zullen stellen voor de hele industrie.

Copper SB

Duurzaam en flexibel EV-laden

Wallbox Copper SB is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan particulieren en bedrijven. Dankzij zijn geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-laadpaal tevredenheid van de EV-bestuurders , waardoor EV-laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk wordt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bekijken graag uw unieke situatie en installatie om te bepalen waar uw noden liggen. 

We helpen u om het laadpaal te kiezen die het best aan uw noden beantwoordt. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

    Ik wil informatie over: