Types

SunPower performance zonnepanelen

SunPower Performance-zonnepanelen: Bijna 40 jaar ervaring op gebied van materialen & productie, gecombineerd met de voordelen van conventionele zonnecellen. De performance panelen leveren betrouwbare, krachtige maar vooral érg efficiënte zonnepanelen met een rendement die hoger is dan dat van conventionele zonnepanelen.

Een hogere betrouwbaarheid

Dankzij hun unieke, gepatenteerde shinglecellen voor een hogere betrouwbaarheid hebben de Sunpower Performance zonnepanelen een ongeëvenaard rendement. Deze zonnepanelen zijn de ideale oplossing voor kleinere dakoppervlakken. Dankzij hun elegante uitstraling geven ze elk huis of bedrijf een luxe uitstraling. 

Een gegarandeerde opbrengst

De geavanceerde technologie biedt een celefficiëntie die 50% hoger is dan die van conventionele zonnecellen. Deze zonnepanelen werken daardoor dus ook bij een lage lichtintensiteit.

Een veilige investering

SunPower is de enige leverancier in de sector die een product-, opbrengst- én een servicegarantie van minstens 25 jaar biedt. M.a.w.: een “full omnium” garantie. Op de Performance panelen geniet u 25 jaar garantie en op de Maxeon panelen zelfs 40 jaar. 

Maak de juiste keuze zonnepanelen voor uw woning of onderneming.

Onze energie-experts adviseren u in functie van uw specifieke situatie en wensen.

    U hebt interesse in: