Thuisbatterijen

Ontdek onze slimme thuisbatterijen

Zonnepanelen energie opslaan met onze performante,
modulaire SMA Home Storage of slimme SunPower Reserve, een goede investering.

Hoe wij te werk gaan.

1

Aanvraag

Laat jouw gegevens achter.

2

Contact

We maken een telefonische afspraak of komen bij jou langs.

3

Offerte

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van jouw woning.

4

Installatie

De installatie en aansluiting van jouw PV-installatie op 1 dag.

Wij helpen u het juiste thuisbatterij kiezen.

Een thuisbatterij slaat de overtollige stroom van uw zonnepanelen op. Zodra uw panelen meer produceren dan uw verbruik begint de thuisbatterij op te laden. U gebruikt die stroom op momenten dat de zon niet voor energie zorgt.

Uiteraard geeft de thuisbatterij extra dosis zekerheid voor uw stroomvoorziening en haalt u een hoger rendement uit uw zonnepanelen. Door het juiste vermogen en het rendement te kiezen, wint u al een stuk terug van uw investering.

De prijs van een thuisbatterij

Met onze batterysteem betaal je, afhankelijk van de opslagcapaciteit en de eventuele installatiekosten, vandaag gemiddeld tussen 4000 en 10 000€. Maar ook de btw kan de prijs doen schommelen, want als je woning ouder is dan 10 jaar, betaal je slechts 6% btw in plaats van 21%.

SMA Home Storage

De SMA Home Storage, met een aanpasbare batterij van 3,2-16 kWh en compatibel met SMA omvormers, verhoogt energiezelfverbruik en vermindert afhankelijkheid van leveranciers. Gebruik de SMA Energy-app voor energiebeheer en verbruiksinzicht.

Alpha ESS

Het modulaire design van de Alpha ESS thuisbatterij zorgt dat deze voor elk huis geschikt is. Ontdek hier de verschillende modellen.

SunPower Reserve

De SunPower Reserve, met 5 kW omvormer en 10-60 kWh batterij, biedt onafhankelijke, schone energie en automatische activering bij netstoringen. De SunPower One-app toont energieverbruik en besparingen.

Ontdek al onze cases

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bekijken graag uw unieke situatie en installatie om te bepalen waar uw noden liggen. De prijs van de thuisbatterij, de capaciteit/het rendement, het aantal laad- en ontlaadcycli, de omvormer, …

We helpen u om de batterij te kiezen die het best aan uw noden beantwoordt en begeleiden u bij de premie-aanvraag. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen...

Over batterijopslag voor uw zonnepanelen installatie?
Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: