Verisol, zonder twijfel de betrouwbaarste.

Produceer uw eigen groene energie. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.

Zonnepanelen energie opslaan met onze performante, modulaire thuisbatterijen, een slimme investering.

Een eigen oplaadstation, laadpaal of wandbox voor je EV voertuig of zakelijk wagenpark.

Vergeet fossiele brandstoffen zoals gas of stookolie. De verwarming van de toekomst is simpel & efficiënt.

Wat onze klanten zeggen

 • Super producten en een goede service. Erg blij mee! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede en betaalbare zonnepanelen

  Mark Weg Avatar Mark Weg

  Absolute aanrader! Een jaar geleden heeft Verisol mijn laadpaal geplaatst en nu onze warmtepomp. Supervlotte communicatie en snelle offerte, goede prijs-kwaliteit en niet onbelangrijk: er is netjes gewerkt!

  Lore Kimps Avatar Lore Kimps

  Heel tevreden over Verisol. We hebben enkele jaren geleden 2 Mitsubishi airco units laten installeren in de slaapkamers van onze kinderen waar het anders veel te warm werd in de... Lees meer

  Yves Schraepen Avatar Yves Schraepen
 • Heel vlotte communicatie, alles duidelijk geregeld. afspraken nagekomen én vakkundige installatie van een warmtepompboiler op zolder! Zeer klantvriendelijk. Hartelijk dank voor de fijne service!

  An KENENS Avatar An KENENS

  Wij zijn zeer tevreden van Verisol. Speciale dank aan Ralph en zijn team. We hebben onze oude panelen van ons dak gehaald en op de carport gelegd en nieuwe laten... Lees meer

  Yannicke Gierts Avatar Yannicke Gierts

  vandaag is jullie technieker de Wallbox komen installeren. Ik heb ook de app geïnstalleerd, een user aangemaakt en de RFID kaart gekoppeld. De wallbox vergrendeld zodat ie enkel voor gekende... Lees meer

  Ludwig Gelders Avatar Ludwig Gelders
 • Ik heb mijn woning laten voorzien van meerdere Mitsubishi airco units en de plaasters hebben zeer keurig werk geleverd. De verkoper (Dylan) was bereikbaar om alle vragen te beantwoorden en... Lees meer

  Tom Acke Avatar Tom Acke

  Goede prijzen. mooie afwerking.proper werk Een echte aanrader

  Linda Vanhemelen Avatar Linda Vanhemelen

  Goede service mooie afwerking eerlijke prijzen

  johny Baldewyns Avatar johny Baldewyns

Zonder twijfel de betrouwbaarste

De naam Verisol is een combinatie van ‘veritas’ en ‘solutions’. Dat zegt het helemaal. U bent zeker van eerlijke groene producten die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid.

Groene oplossingen voor uw energie

Verisol is de specialist in groene energie. Of u nu bouwt, verbouwt of renoveert.

Bespaar tot 60% op uw energiekosten

Dankzij onze zonnepanelen en lagetemperatuur-oplossingen bespaart u op uw kosten.

Kwaliteit en duurzaamheid

U krijgt bij ons eerlijke groene producten die uitblinken in kwaliteit.

De expertise van Verisol

Onze troeven

Onze ecologische en zuinige oplossingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair koppelen rendement aan kwaliteit en zijn gericht op milieuvriendelijke energieopwekking of -besparing.

60%

Besparen?

Lees meer

Onze aanpak

Kiest u voor onze ecologische energieoplossingen? Dan nemen wij u al het werk uit handen. Zo kan u zorgeloos genieten van het comfort en het rendement van uw ecologische investering.

5456

Tevreden klanten

Lees meer

Verisol heeft de Top Pro badge verdiend!

Verisol heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door de Top Pro badge van Trustlocal te ontvangen. Deze erkenning benadrukt onze toewijding aan uitstekende service en klanttevredenheid. Als Top Pro-bedrijf worden wij beloond om onze kwaliteit en betrouwbaarheid, een duidelijk teken van leiderschap in de sector.

Verisol Top Pro 2024 9,3 score

Premies hernieuwbare energie 2024

Een overheidspremie is voor velen vandaag de trigger om te investeren in hernieuwbare energieoplossingen. Ontdek welke premies vandaag relevant zijn voor u en of u hiervoor in aanmerking komt. Verisol helpt u hierbij graag verder.

Onze laatste nieuwsartikels

Ecologische ambities omzetten in resultaten, begint met betrouwbare kennis en klanten met de juiste mindset. Ontdek hier wat leeft bij Verisol.

Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

*Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 14 februari 2024 tot en met 31 december 2024 of tot uitputting voorraad.

Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

*Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 14 februari 2024 tot en met 31 december 2024 of tot uitputting voorraad.

Geïnteresseerd?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

  U hebt interesse in: